Форма входу

Зображення з фотоальбому

Цікава стаття

Останні оновлення

Форум
  • Помогите советом (0)
  • Jazz Bez 2009 (4)

  • Записи з щоденника
  • Бетмен (1)
  • капєц (6)

  • Коментарі з фотоальбому
  • 061
  • Під Камінь
  • Найбільше переглядів

    Наше опитування

    До інтересів якої субкультури ви схильні?
    Всього голосів: 255

    Реклама

    Музичний альбом цього дня

    Календар

    «  Липень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Архів записів

    Найактивніші користувачі


  • Сьогодні тут були:

    Друзі сайту

    Статистика


    Онлайн всього: 1
    Гостів: 1
    Користувачів: 0
    Вівторок, 23.04.2024, 16:22
    Вітаю Вас Гість
    Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

    Street Fury !

    Головна » 2009 » Липень » 8 » МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «АРТПОЛЕ’2009 (до 2009-го — «Шешори») . ЗВУКИ/ДІЇ В ПРОСТОРІ» 12–18 липня, Воробіївка, Немирівський р-н, Вінницька об
    МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «АРТПОЛЕ’2009 (до 2009-го — «Шешори») . ЗВУКИ/ДІЇ В ПРОСТОРІ» 12–18 липня, Воробіївка, Немирівський р-н, Вінницька об
    11:53

    nullМіжнародний фестиваль «АртПоле» (до 2009-го — «Шешори») цього року триватиме протягом тижня. Тих, хто хоче просто відпочити і послухати музику, запрошуємо відвідати фестиваль 17–18 липня — в ці дні на великій сцені виступатимуть: 

    Ark Project (США)
    Перкалаба (Україна, Івано-Франківськ)
    DJ Click Live Band (Франція, Великобританія, Румунія)
    Воот (Швеція)
    ДахаБраха (Україна, Київ)
    Оркестр св. Миколая (Польща)
    Telamure (Італія-Франція)
    Caci Vorba (Польща)
    Пропала Грамота (Україна, Кам'янець-Подільський)
    "Улица" (Росія)
    НагУаль (Білорусь)
    Paramisara (Чехія)
    "Татош Банда" (акустична майстерня Rezozvuk) (Україна, Львів)

    Також проходитиме традиційний ярмарок ремесел і продовжать працювати фестивальні майстерні. Окрема денна сцена 17-18 липня буде присвячена подільській автентиці. 

    Вистави:
    острів Лірника Сашка (Україна, Київ)
    Lisen (Чехія)
    театр тіней Духовного села Верхня Букатинка (Україна, Поділля)Майстерня пісні Наталки Половинки                                                     Театр тіней рук «Будругана-Гагра» (Грузія)

    Проте музика — лише одна зі складових цьогорічного фестивалю, як і вистави, перформенси, об’єкти і дії в довкіллі. Тим, хто готовий до творчого самовираження, фестиваль пропонує протягом 12–16 липня взяти участь у створенні унікальних арт-проектів, найцікавіші з яких будуть представлені широкому загалу наприкінці фестивалю. В перші дні «АртПоле» являтиме собою велику мистецьку лабораторію просто неба — сподіваємося, суміші і реакції будуть вдалими. Основна тема — взаємодія митця і середовища, натхненна добудова світу тими, хто усвідомлює себе водночас і частинками нашої спільної світосистеми, і неповторними авторами. Це велике поле гри, де з безлічі елементів можна створювати унікальні світи. Глина, папір, вода, пісок, вугілля, сир, нитки, каміння, рослини, скрипи, шарудіння, плюхання, голоси птахів і музичних інструментів, промені сонця і нічних ліхтарів, люди навколо — в яку композицію їх зібрати, залежить від кожного. 

    Майстерні:
    "По цимбалах": Володимир Шотурма ("Перкалаба", Івано-Франківськ)
    "Народна інструментальна музика": Наталя Касянчик (композитор, солістка Вінницької обласної філармонії) та інструментальний ансамбль "Улица" (Росія)
    Анімаційна майстерня: студія "Новатор-фільм" (Київ)
    Духовне село Верхня Букатинка (Поділля)
    VJ-майстерня: VJ-група CUBE (Івано-Франківськ)
    Повстяна майстерня "Вовняна шафа " (Білорусь)
    "Сирні коники": Ольга Петрів (карпатське село Брустори)
    "Гончарство": Костянтин Мельник (Київ) та Михайло Плужник (Одеса)
    "Карнавальні шапки": Наталя Стецик (Івано-Франківськ)
    "Хто забув панамку": Юра Стецик (Івано-Франківськ)
    "Маски з трави, соломи і кори": актори театру Lisen (Чехія)
    "Плетіння з лози": майстри з села Гущинці (Поділля)                 "Витинанки": Анатолій Бєлов (Київ)

    Ціни:

    Зробивши внесок 100 грн, ви отримаєте програмку-мапу фестивалю та ткану тасьму, яка дає можливість
    - перебувати в таборі протягом 7 днів (або менше - залежно від дня прибуття),
    - отримати знижки на сувенірну продукцію фестивалю та диски його учасників (детальніший опис незабаром),
    - відвідати театральну, анімаційну та віджей- майстерні (кількість учасників обмежена),
    - побувати в найцікавіших місцями Поділля, відвідавши екскурсії (кількість учасників обмежена).

    Зробивши внесок 15 грн - одноденний - ви отримаєте програмку фестивалю та кольоровий паперовий браслет (кожен день матиме свій колір), який дає можливість входу на територію фестивалю, відвідання концертів та майстерен, що проводяться для необмеженої кількості учасників. Зібрані кошти підуть на розвиток фестивалю та підтримку будинку-інтернату в селі Ситківці Немирівського району, Вінницької області.

    Харчування

    Добрі новини для фестивальної публіки, якій не вистачало справжніх домашніх українських страв. Цього року партнером фестивалю є ресторан "Українське село", отже нарешті буде, де смачно поїсти. Ціни - цілком адекватні, комплексний обід, наприклад, коштуватиме в межах 30 грн. Кухарі "Українського села" готові врахувати ваші смаки і побажання, але для цього ви повинні їх висловити - для цього візьміть участь в інтерактивному опитуванні. Будь ласка, висловлюйтеся зараз, щоб кухарі встигли скласти відповідне меню. Вітається використання особистого багаторазового посуду, тому беріть з собою залізні миски-кружки-ложки, і з мальовничих берегів Південного Бугу менше вивезуть пластикового сміття, яке не переробляється.
    Масала Чай Клуб
    Традиційно на фестивалі також працюватиме чайна: гарна галявина, де можна не лише випити смачного трав'яного чаю, але й полежати на траві, послухати річку, поспілкуватися з друзями.

    Проживання

    Існує кілька варіантів. Залежно від вашої міри романтизму і можливості витратити зайві гроші на комфорт, ви можете:
    - поселитися в наметовому таборі на території фестивалю - поблизу майстерень, малої та великої сцен; табір облаштований біотуалетами, сюди підвозитимуться дрова та питна вода, але може бути досить гамірно протягом 24 годин на добу;
    - поселитися на протилежному березі Південного Бугу - тут мальовничо, є можливість усамітнитися, розташуватися незалежно від більшості фестивальної публіки, але дрова, воду і охорону доведеться забезпечувати самостійно;
    - розташувати намет на присадибній ділянці у когось з місцевих жителів - дуже зручно у випадках самодостатньої компанії, дає можливість, скажімо, зварити каву на літній кухні чи висушити речі в хаті (про що вже домовитеся), але потребує додаткової оплати; - орендувати кімнати в місцевих жителів - автентично, більш-менш комфортно, але також потребує додаткової оплати;
    - орендувати номери в готелях Немирова - тут є досить пристойні готелі, але крім оплати номера, доведеться витрачати кошти ще й на маршрутку або таксі, адже Немирів знаходиться в 16 км від Воробіївки.
    На території фестивалю також діятиме кемпінг «Партизан». Вартість 1 місця в 2-3-4-місному наметі (в неї входить оренда спальника з бавовняною вкладкою, килимка і місця в наметі) складає: 
    за добу (ніч) — 25 грн,
    за дві доби — 45 грн,
    три доби — 60 грн,
    чотири — 70 грн,
    далі — по 10 грн за добу. 
    Порядок оплати: передоплата за першу добу і далі — щоденно за кожен день перебування. Для поселення необхідно пред’явити паспорт. В кемпінгу можна буде попити чаю-кави, а ввечері — кальян і ватра. 
    Бронювання місць в наметовому містечку за телефоном +38 093 90-8000-5 або по ICQ 471293928
    Будь-який з запропонованих варіантів не позбавляє від внеску, адже при вході на фестивальну територію волонтери перевірятимуть наявність тасьм і браслетів, тобто вашу чемність й міру готовності підтримати фестиваль і Вінниччину.
    Для тих, хто приїжджає власним транспортом: на фестивалі працюватиме паркінг, де ви можете під охороною залишити своє авто (однак цінні речі в ньому просимо не залишати). Вартість паркування - 10 грн на добу або 50 грн на весь тиждень фестивалю.

    Шлях до Воробіївки проходить через Вінницю та Немирів. На час фестивалю між Вінницею і Воробіївкою (приблизно 60 км) буде налагоджене постійне транспортне сполучення. 

    Автобуси за маршрутом Вінниця—Воробіївка відходитимуть від залізничного вокзалу за розкладом, наведеним нижче. Вартість квитка в один бік - 15 грн.

    17.07.09
    Вінниця—Воробіївка
    5.00-22.00
    Воробіївка—Вінниця
    6.00-2.00
    18.07.09
    Вінниця—Воробіївка
    5.00-17.00
    Воробіївка—Вінниця
    6.00-05.00 наступного дня
     19.07.09
    Воробіївка—Вінниця
    08.00-18.00

    Тим, хто їхатиме власним авто через Умань, по дорозі радимо завітати до ресторану-музею "Українське село" у Сичівці.

    Вітається використання дружніх до довкілля видів транспорту - велосипедів, катамаранів тощо. Зокрема, запрошуємо приєднатися до фестивального велотуру.


    Повністю карту дивіться тут:  sv-ride.at.ua/map-ArtPole.JPG

    Організатором фестивалю є Вінницька обласна молодіжна громадська організація «Наше Поділля», співорганізаторами — Агенція подій «АртПоле» та Вінницька державна обласна адміністрація. Партнерами фестивалю виступають Польський інститут та Французький культурний центр, фестивалі «Миколайки Фолькові» (Польща) і Villes des Musiques du Monde (Франція). Подію традиційно підтримують потужні бренди, виробництва яких розташовані в регіоні, зокрема, польсько-українська компанія «Барлінек». Долучаються і нові партнери: так, якісне і швидке харчування цього року безпосереднім учасникам і всім гостям фестивалю забезпечуватиме виїзний намет ресторану-музею «Українське село». 

    Детальніше про програму та умови перебування — www.artpole.org/fest.

    З питань акредитації та фотоматеріалів з попередніх фестивалів — press@artpole.org, 067 914 1403.


    Переглядів: 2851 | Додав: Anton | Теги: Фестиваль | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всього коментарів: 2
    2 Borya  
    0
    ну в будь-якому випадку це грандіозний фестиваль... цілий тиждень... я б непроти зїздити... має бути цікаво..

    1 furo4ka  
    0
    взагалі має бути прикольно ,одна з моїх подруг є на тому фестивалі волонтером і просто хорошим хіпі .тому раджу поїхати)))))

    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]